Duindorp Vreugdevuur 4×4 voetbalcup!

Voor het eerst dit jaar organiseren wij voor de jeugd de Duindorp Vreugdevuur 4×4 voetbalcup! In eerste instantie zou dit plaats vinden op 30 december 2018, maar gister hebben wij een gesprek gehad met De Haagse Sporttuin Duindorp en hebben zij alle medewerking toegezegd om gebruik te maken van hun accomodatie, alleen is het toernooi nu verplaatst naar zaterdag 29 december 2018!

Dit is voor ons perfect, omdat we daar alle materiaal kunnen vinden om het toernooi een succes te maken en we alle ruimte hebben om er op een veilige manier een geweldige dag van te maken voor de jeugd. We hadden toch geen fijn gevoel bij een straatvoetbaltoernooi tussen het drukke vrachtverkeer bij het vreugdevuur en vinden het dan ook geweldig dat dit toernooi in de sporttuin plaats kan vinden!

Verder hebben wij de max. leeftijd van het toernooi verlaagd van 14 jaar naar 12, aangezien alle huidige aanmeldingen onder de 12 zijn en we het toernooi eerlijk willen laten verlopen.

Als er toch genoeg belangstelling is van de oudrre jeugd hebben we de mogelijkheid om een tweede toernooi tegelijkertijd te organiseren, dus ook de oudere jeugd kan zich aanmelden!

Zowel jongens als meisjes mogen meedoen, jongensteams, meidenteams en gemengde teams zijn allemaal welkom! Er is alleen besloten dat alle teams minimaal 4 spelers en maximaal 5 spelers mogen hebben.

Iedereen is welkom om mee te doen, dus maak een leuk team met vriendjes uit je sportteam, klasgenootjes, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, etc, en meld je vandaag nog aan! Je moet alleen zorgen dat je 29 december 2018 de hele dag beschikbaar bent!

Inschrijven kan bij Danny, door een (WhatsApp-) bericht te sturen naar 06 3640 3760, met daarin uiteraard een leuke teamnaam. Vermeld bij de inschrijving ook de namen, geslacht en leeftijd van alle teamspelers. Bij twijfel kan de organisatie om legitimatie vragen, wel zo eerlijk he?

Ieder team moet een volwassen teamverantwoordelijke hebben, die het team aanmeld en zijn/haar nummer achterlaat voor het geval van ongelukken, calamiteiten en/of wangedrag.

Heb je geen team vol kunnen maken? Geen probleem, meld je zo snel mogelijk aan en dan probeert de organisatie een of meerdere teams vol te maken met spelertjes die niet in een team zitten.

Er zal gespeeld worden in een toernooiverband. Er zullen 4 poule’s zijn waarvan de nummers 1 en 2 doorgaan naar de finalerondes, welke via een knock-out systeem gespeeld gaan worden. De loting zal later plaats gaan vinden, waarna ieder team bericht krijgt.

Laat een reactie achter